Vi tester!

Vi tester!

Som du allerede vet, skal vi bruke 360° feedback under prosjektet. Det er mulig at vi har klart å holde dette hemmelig, men vi har aldri brukt denne metoden før. Spenstig, ikke sant?! Det syns vi i alle fall. Har du hørt om prototyper? Du kan se for deg en prototype av en metode, for det er akkurat det vi har gjort denne uka.

Alle vet vel hva prototyper er? Det er de litt shabby figurene man lager av produkter, for å teste de før de lanseres på markedet. Når man har testet prototypen, gjør man endringer basert på tilbakemeldingene man får. For å så gjenta prosessen til man har et lanserings klart produkt.

Hvis du ser for deg oss tre sitte sammen og skape en slags prototype av metoden så har du ganske så rett. Denne uka har vi nemlig fått med oss gjengen fra River Reborn og skapt en arena der de tok i bruk metoden, mens vi 3 satt som fluer på veggen og fulgte med på drøftingene og refleksjonene som dukket opp.

Gjett hva som skjedde videre!! Okei, vi kan avsløre det. Vi fikk tilbakemeldinger på hvordan vi hadde lagt opp løpet. Tilbakemeldingene ble flittig brukt til å gjøre endringer før neste gjennomføring.

Etter gjennomføringen og tilbakemeldingene, brukte vi dataen til å gjorde utbedringer før vi testet enda en gang. Denne gangen var det meg (Marion), som var i fokus. Vi gjennomførte metoden internt med prosjekteier og veileder Gunnar Andersson. Nok en gang fikk vi nye innspill på hvordan vi kan gjennomføre dette bedre.

Det vanskeligste med å gå i gang med disse testene er å innrømme for seg selv at vi faktisk ikke lager det perfekt første gangen. Noe som betyr at vi må vise frem «babyen» vår og la noen andre fortelle oss hva som er feil med den. Det svir litt først, men det er så sykt deilig når vi ser resultatet. Vi har helt klart dratt nytte av å gjennomføre denne metoden flere ganger, og i tillegg få tilbakemeldinger fra eksterne.

Vi kan ikke gjøre annet enn å sette pris på at vi har så flotte mennesker rundt oss!

Tusen takk til River Reborn og Gunnar Andersson for tiden deres! Vi setter pris på dere!

Stengt for kommentarer.