Noen ganger tryner vi 

Noen ganger tryner vi 

Når vi startet dette prosjektet i januar, hadde vi et bilde av hvordan dette prosjektet kom til å bli. Vi skulle seile fra Fredrikstad og kunne bruke 5 dager på havet sammen med spennende og nysgjerrige mennesker. Dessverre er vi nødt til å snu oss om og løse oppgaven på en litt annen måte.  

I møte med den finansielle partneren med prosjektet har vi kommet frem til at vi ikke klarer å tilfredsstille effektene og verdiene de ønsker å oppnå uten at vi legger våre egne på hylla. Etter å ha drøftet dette ble vi enige om at det er bedre å ta et par steg tilbake, takke nei til midlene og gå på oppgaven fra andre vinkler. I retrospekt ser vi at dette sannsynligvis kommer av at vi ikke har satt oss godt nok inn i hva de finansielle partene ønsket å oppnå og hva vi måtte strekke oss etter for å kunne få deres støtte.  

Dette kjennes umiddelbart tungt ut, og det er kjedelig å melde til planlagte partnere at det ikke blir noe allikevel. Det skal likevel sies at det er veldig godt å oppleve støtten blant medstudenter. O vi har skrevet om tidligere, har flere stilt opp til kreative workshops for å finne nyte måter å gå fremover.  

Vi er enige om at dette er en lekse som kommer til å være lett å huske når vi går inn i nye prosjekter, så selv om det smaker litt dårlig akkurat nå kommer det en tid der dette kun er noe vi lærte mye av.  

Nå jobber vi med å lande de siste delene av «plan B» og vi skal samle det litt mer før dere får høre mer om det. Men vi skal hvert fall holde på sjølufta og vi skal skape mange spennende utfordringer for de som blir med oss.  

Stengt for kommentarer.