Vi er i gang!

Vi er i gang!

Siste semesteret på innovasjon og prosjektledelse (IPL), og vi skal i gang med det som helt klart blir det mest spennende prosjektet vi har gjort hele studiet. Dette semesteret har vi kun bachelorprosjektet som gjelder og etter alt å dømme skal vi få muligheten til å kose oss skikkelig.

Fra nå til juni skal vi kombinere organisasjonsutvikling og prosjektutvikling for å gjennomføre et prosjekt som har fulgt oss siden førsteklasse ved IPL. Litt overveldet, litt nervøse og veldig spente går vi i gang med Blått Oppdrag! Vi skal trene ledelse på det åpne hav og la vær, vann og skute forme oss til å stå sterkere i møte med utfordringene som kommer med det å være en leder.

Mange av detaljene er enda uklare og vi skal bruke de neste månedene på å samle trådene som enda henger over oss. Det vi vet er at vi skal ut å seile, vi skal gjøre det vi kan for å utfordre den etablerte metoden for å trene ledelse og vi er en høyt motivert gjeng som har store ambisjoner for denne oppgaven.

Første uka er gjennomført på hjemmekontor og Zoom som bildet tilsier, men i månedene fremover finner du oss på Høgskolen eller hos Blender Collective.   

Vi kommer til å bruke denne bloggen til å holde deg oppdatert på fremgangen, og skrive ned våre tanker om prosessen vi går igjennom nå. Om du kjenner noen som kan ha interesse av å følge oss litt nærmere hadde vi satt stor pris på om delte dette innlegget med dem. Hvis du har noen spørsmål eller kommentar du ønsker å rette til oss i teamet gå inn på kontakt siden å send oss en melding så svarer vi deg så snart vi kan.


Marion Fjeldly
Prosjektleder
LinkedIn
Ola Lie Sletten
Fagansvarlig
LinkedIn
Stian Melhus
Økonomi- og markedsføringsansvarlig
LinkedIn
Stengt for kommentarer.