Møt Ola!

Møt Ola!

Vi er nok flinkere til å snakke det vi skal gjøre enn å snakke om oss selv. Heldigvis kan jeg (Stian) få lov til å skrive om Ola og Marion litt uten filter i håp om å gi dere en forståelse om hvilke mennesker det er som flytter dette fjellet vi kaller Blått Oppdrag. Først ut er Ola!  

Vårt selvutnevnte matvrak blåser en frisk pust inn i samtalene og gir hjernen en mental kickflip med spørsmål som kan kaste deg ut av enhver fastlåst diskusjon. En ydmyk, uendelig empatisk fyr som kan få hvem som helst til å føle seg trygge.  

Ola er vår egen sportsidiot og spiller på B laget på Lisleby FK, men sport skal være gøy så en proffkarriere er ikke noe for Ola.  

I teamet er Ola ofte den siste prater, og når noen ikke er hørt er Ola på ballen for å få alle stemmen frem. Når han først deltar i samtalen er det klart at svaret er gjennomtenkt og som oftest langt mer jordnært enn noe annet som måtte være nevnt tidligere.  

Ola søkte innovasjon og prosjektledelse i søken etter et studie som kombinerte teori og praksis noe som også representerer valget av bacheloroppgaven. Muligheten til å gjennomføre et fysisk prosjekt som krever et så intenst dypdykk i ledelsesteori, var for godt til å la gå.  

Veien til Olas hjerte går som hos mange andre menn via magen og det finnes fint lite som slår en ekte Tæps burger med en seriøs mengde fries og dressing. Og favorittkur mot matkoma? Sofa, pils og Shawshank Redemtion!  

Ola er vår bauta og holder teamet forankret i jorda. Han gir oss en trygghet til å være oss selv, og en glede av å kunne ha det moro samtidig som vi jobber.   


Ofte hørt: «Jeg vil ikke være han som alltid drar opp militæret, men….[sett inn militær erfaring her]» 

Funfact: Ola sier Google konsekvent feil og kommer ikke til å snu om på det uansett hvor mange spasmer jeg får av hans uttalelse.   

Favorittbok: The subtle art of not giving a f*ck skrevet av Mark Manson  

Stengt for kommentarer.